Toshiba Cloud Client Manager este serviciul care permite  organizațiilor să își gestioneze și să își controleze forța de muncă mobilă

Toshiba Europe GmbH anunță disponibilitatea Toshiba Cloud Client Manager (TCCM) – un serviciu de cloud ce permite companiilor de orice dimensiune să își gestioneze cu ușurință dispozitivele mobile, oferind management complet al resurselor și instrumente cuprinzătoare ce asigură eficiență și conformitate.

Utilizând un browser web standard, administratorii pot acum supraveghea și prelua controlul dispozitivelor IT, online, în timp real, fără necesitatea de a investi în servere, în software de management dedicat și fără a fi nevoie de expertiză tehnică avansată pentru instalare. Toshiba Cloud Client Manager este, de asemenea, scalabil pentru a crește și limitează cheltuielile operaționale, fiind un software folosit ca serviciu.

Toshiba Cloud Client Manager automatizează administrarea și suportul sistemelor care în alte condiții ar trebui supravegheate manual. Pentru companie, aceasta înseamnă un management mai agil prin intermediul unei singure interfețe grafice intuitive , ce poate fi accesată online – ajutând organizațiile să își pună în valoare dispozitivele, să le păstreze în siguranță și actualizate.

Toshiba Cloud Client Manager


Poate te intereseaza si