Imobiliare.ro, aplicația care te scapă de stresul închirierii sau cumpărării unei locuințe.

Cu toții știm cât de greu este să găsim o locuință de închiriat sau de cumpărat așa cum ne dorim, câte ore pierdute și prin cât stres trecem până la rezultatul final.

Cei de la imobiliare.ro au creat o aplicație care ne vine în ajutor, oferindu-ne o mulțime de opțiuni prin care să ne găsim o locuință într-un mod mai simplu și mai repede.

Aplicația de la imobiliare.ro nu este deloc complicată pentru care nu îți trebuie prea multă pregătire pentru a înțelege cum funcționează. Este  destul de intuitivă, hărțile fiind punctul cheie. Pe ea sunt afișate prețurile aparamentelor. Dacă dai click pe ele, vei vedea imagini din apartament și o descriere detaliată.

Dacă nu ești hotărât și nu te grăbești pentru a te muta într-o nouă locuință, poți primi alerte în timp real cu apartamentele care apar în oferte. Un alt plus este că ai acces la ultima căutare și la anunțurile salvate în momentele în care nu ai o conexiune la Internet.

Cei care au deja cont, au putut constata sincronul aplicației cu computerul și telefonul.

Dacă dorești să te muți cu chirie sau să îți cumperi un apartament, aplicația îți oferă posibilitatea să te axezi pe toate anunțurile cu apartamentele din preferințele tale. Anunțurile se pot sorta după dată sau după preț.

De aplicația celor de la imobiliare.ro se pot bucura toți posesorii de smartphone-uri cu Android sau iOS, aceasta fiind disponibilă gratuit în Google Play sau App Store.

Poate te intereseaza si