Lenovo S90 clona chinezească a lui iPhone 6

Lenovo S90 clona chinezească a lui iPhone 6

0

Lenovo, o companie serioasă la bază cu achiziții tot mai populare în ultima perioadă (vezi achiziția Motorola) inșă dovedește că poate să facă și pași greșiți.

A trecut puțin timp de la momentul în care v-am prezentat telefonul Lenovo Sisley, practic o clona aproape perfectă a lui iPhone 6.  Acum, conform 9to5mac.com, Lenovo are un nou model, se numește S90 și copiază până și prezentarea grafică a celor de la Apple pentru modelul iPhone 6

Lenovo S90 Prezentare

Cu exceția butonului fizic disponibil pe partea frontală, S90 atunci când îl vezi prima oară clar te duce la popularul iPhone 6. Marginile și ele sunt aproape copiate prin celebra funcție copy-paste, singura diferentă notabilă fiind camera foto de pe spatele telefonului care are marginea din metal puțion ieșită în afară.

Nu suntem siguri însă credem ca cei care au “creat” designul modelului S90, cu sigurantă adoră modelul iPhone 6 produs de Apple, sau altfel nu putem întelege asemănarea atât de mare dintre cele două telefoane.

Istoria copiatorilor modelelor iPhone are un alt nume celebru, Samsung. Aceștia au avut forme aproximativ asemănătoare însă de departe Lenovo iau întrecut la acest capitol.

Marketingul nu a râmas nici el necopiat, Lenovo a ales să prezinte aproape în acelaș mod modelul S90, motiv pentru care ne punem semne mari de întrebare. Ce va face Lenovo în cazul în care Apple o să decidă mai mult ca sigur să intenteze un proces? De departe aceștia nu pot spune că este vorba doar de formă. Telefoanele seamană izbitor și clar este vorba despre o clonă.

Galerie foto Lenovo S90

Poate te intereseaza si

Statistici