Vodafone este primul operator din România și printre primii operatori din Europa care lansează tehnologia VoLTE și testează serviciile Call

De astăzi, Vodafone România lansează Volte, o inovație în domeniul apelurilor de voce, furnizată prin dezvoltări importante ale rețelei. De asemenea, Vodafone testează și Call+, un serviciu revoluționar, ce oferă mai multă interacțiune, productivitate și personalitate apelurilor de voce. Vodafone este primul operator din România și printre primii operatori din Europa care lansează tehnologia Volte și demonstrează capabilitățile Call+.

Volte folosește rețelele de date 4G pentru a transmite traficul de voce, spre deosebire de rețelele tradiționale celulare, care au canale diferite pentru serviciile de voce și cele de date. Call+ este un serviciu Vodafone bazat pe tehnologia Volte, ce permite apelantului să adauge mai multă informație pe ecranul persoanei apelate, cum ar fi prioritatea apelului, subiectul discuției și o imagine. Când apelul este în curs, interlocutorii pot partaja conținut multimedia, ce va fi afișat pe ambele display-uri ale celor două terminale, precum și să treacă fără întreruperi din apel de voce în convorbire video și înapoi.
Terminalele compatibile Call+ din portofoliul Vodafone România sunt Samsung Galaxy S5, Sony Xperia Z2 și Huawei Ascent P7. Lista terminalelor compatibile evoluează în permanență.

Ravinder Takkar CEO VODAFONE

Poate te intereseaza si