Telekom Romania oferă burse pentru studenții talentați.

Telekom Romania continuă inițiativele de susțienere a tinerilor cu perfomanțe academice deosebite, lansând programul „Bursele Telekom”. Astfel, 10 studenți vor beneficia de câte o bursă în valoare de 900 RON/lună, care va fi acordată pe întreaga durată a studiilor universitare.

Selectarea beneficiarilor programului „Bursele Telekom”, ediţia 2014,  se va desfășura în perioada 4 noiembrie – 12 decembrie 2014 şi va include două etape: concurs de dosare și interviu. Prima etapă, care este eliminatorie, va avea loc între 4 – 28 noiembrie şi presupune completarea şi înscrierea candidaturilor, conform termenilor din regulamentul de participare, disponibil pe www.burseletelekom.ro. În urma analizei dosarelor, vor fi selectați 25 de candidaţi. În cadrul celei de-a doua etape a proiectului, care va avea loc în zilele de 8 și 9 decembrie, cei 25 de candidaţi vor fi intervievaţi de către un juriu care va desemna cei 10 câştigători. Aceștia vor fi anunţaţi pe 12 decembrie 2014, pe www.burseletelekom.ro

„Suntem bucuroși să lansăm un nou program de burse, prin care ne propunem să-i susținem pe tinerii cu potențial de-a lungul parcursului educațional. Credem că programul „Bursele Telekom” le va oferi acestor  tineri șansa de a-și valorifica întregul lor potențial și de a-și dezvolta o carieră de succes, în viitor. În plus, această inițiativă se înscrie în strategia companiei de a încuraja excelența și de a deveni angajatorul preferat pentru tinerii talentați și motivați care doresc să-si construiască o carieră solidă în telecom.  Până în prezent, prin diverse programe similare derulate de companiile din grup, 75 de tineri au beneficiat de burse și așteptăm cu drag să-i cunoaștem pe câștigătorii ediției din acest an”, declară Ruxandra Vodă, Director Comunicare grupul Telekom Romania.

Bursele  Telekom


Poate te intereseaza si