iPad Air 2 ajunge în România, la Vodafone!

Vodafone România anunța astăzi că va oferi iPad Air 2 cu Wi-Fi + Date și iPad mini 3 cu Wi-Fi + Date, începând din data de 4 noiembrie. Noile tablete iPad sunt disponibile la Vodafone România, împreună cu o serie de planuri tarifare avantajoase, care le vor permite utilizatorilor să aibă acces la viteză 4G.

Noile tablete sunt puse în valoare de Supernet, o inovație în utilizarea serviciilor de Internet mobil, care asigură viteze ridicate, stabilitate crescută și protecție completă, pentru o experiență superioară de utilizare.

Întrucât ne așteptăm ca stocurile cu ultima generație de tabletă iPad – iPad Air 2 să se epuizeze într-un timp record, același model de tabletă, în toate cele trei modele ( 16 GB, 64 GB, 128 GB), disponibile la un preț avantajos, le puteți găsi și la alți retaileri importanți ai României.

ipad air 2 16, 64, 128 GB

iPad Air 2, cea mai subțire tabletă din lume, cântărește mai puțin de 500 grame și vine cu o serie de dotări speciale, cum ar fi ecran Retina anti-reflective, camerele iSight și FaceTime HD pentru fotografii și filme de cea mai bună calitate, a două generație de procesor A8X de 64 biți, capabilitate Wi-Fi, compatibilitate 4G și senzorul revoluționar Touch ID care poate identifică amprenta digitală. Nouă tabletă este subțire și ușoară, iar experiență utilizării este una inedită, cu atât mai mult cu cât oferă acces la peste 675.000 de aplicații dezvoltate special pentru acest terminal revoluționar. Cele mai noi tablete de la Apple sunt disponibile în următoarele versiuni de culoare: auriu, argintiu și gri metalic.

Poate te intereseaza si