Astăzi, cei de la Google România au anunțat printr-un comunicat oficial, lansarea lui Google Play Music, cea mai nouă librărie virtuală muzicală și pe teritoriul țării noastre.

Google Play Music oferă acces la melodii de la cele mai mari case de discuri până la cele independente şi artişti locali, precum Inna, Voltaj şi Guess Who, disponibile pe toate dispozitivele.

Google Play Music este o arhivă muzicală, un spaţiu de stocare în cloud a colecţiei personale de muzică şi un magazin. Utilizatorii Google Play Music pot alege dintr-un catalog de peste 25 de milioane de piese (reunite sub denumirea “All Access”), disponibile în cloud şi care pot fi ascultate de pe orice dispozitiv cu sistem Android sau iOS. De asemenea, cei care colecţionează muzică pot achiziţiona piesele şi albumele preferate şi stoca în cloud.

Utilizatorii pot să adauge şi propria colecţie de muzică alături de milioanele de piese din librăria Google Play Music. Astfel, pot fi stocate gratuit online până la 20.000 de piese, care pot fi ascultate alături de catalogul All Access, oriunde şi de pe orice dispozitiv sau prin accesarea paginii play.google.com. De asemenea, orice piesă sau album pot fi ascultate offline, prin opţiunea “Pin”.

Google Play Music permite crearea de radiouri interactive, fără reclame, plecând de la orice piesă şi artist. Utilizatorul poate adăuga, elimina şi rearanja propriul radio şi vedea ce piesă urmează. Sau poate căuta între recomandările echipei Play Music şi să exploreze piese după gen. Opţiunea “Ascultă acum” aduce în faţă o selecţie de radiouri alese pe baza gusturilor muzicale ale utilizatorului, pe care acesta le poate asculta imediat ce deschide librăria Google Play Music.

Google Play Music este disponibil gratuit în prima lună, iar abonamentul este de 24 lei/ lună, până la 7 ianuarie 2015. După această perioadă, preţul abonamentului este de 29 lei/ lună.

google play music

 

Poate te intereseaza si