Specificatii iPad Pro

Noul model de tabletă a celor de la Apple – iPad Pro.

Nici nu s-au lansat bine noile modele de iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air 2, iPad Mini 3 și cei de la Apple au programata o nouă lansare – cea a unui nou model de iPad – iPad Pro. De mai bine de un an, compania se află in discuții cu furnizorii pentru a produce telefoane și iPad-uri cu ecrane ceva mai mari.
Apple Inc se pregateste să lanseze anul viitor o versiune a tabletei sale iPad cu o diagonala de 12,9inch, a cărei producție ar urma să înceapă în primul trimestru al anului următor, transmite Bloomberg, citând surse din interiorul companiei.

Până în prezent, Apple a produs iPad-uri cu o diagonală de 9,7 inch respectiv 7,9 inch  care se găsesc și pe piața din România.

ipad pro

Pentru că vânzările au scăzut considerabil timp de două trimeste consecutive, compania s-a gândit să conceapă  o tabletă foarte mare, cu o diagonală de 12,9 inch. iPad-urile ar fi foarte folositoare firmelor mari și ar putea fi cumpărate și de universități, școli și instituții guvernamentale. Tabletele sunt foarte bune pentru a viziona clipuri și pentru a naviga pe internet.
Ca dezavantaj, ar fi faptul că tastezi destul de greu pe el și multe programe de PC nu sunt încă optimizate.
Totodată, sursele susțin că Apple s-a gândit la o mărire a diagonalei telefoanelor, tabletelor pentru a putea concura cu rivalul său Samsung Electronics.

 

 

Poate te intereseaza si