Black Friday se află la doar un click distanță de noi! Ești pregătit de cumpărături?

Ca în fiecare an, la sfârșitul lunii noiembrie, mai exact pe 28 noiembrie, anul acesta, în SUA se va da startul la febra reducerilor majore.

Sam’s Club, unul dintre cei mai mari retaileri ai Americii, le oferă fanilor Apple, ultimul model de iPhone – iPhone 6 la doar 99 de dolari. Acesta este un iPhone 6 de 16 GB care este achiziționat în urma încheierii unui contract pe 2 ani cu o telefonie mobilă americană.

Cei care își doresc un iPhone 6 de 64 GB trebuie să scoată din buzunar 199 dolari, iar pentru 128 GB 299 de dolari, toate sub contract de 2 ani la o companie americană de telefonie mobilă, anunță astăzi cei de la gsmarena.

black friday iphone 6 sam's club

Luând în calcul și vânzările de anii trecuți, în România, Black Friday va începe pe 21 Noiembrie 2014 (şi weekendul ce urmează acestei Vineri), cât şi în ziua de 28 Noiembrie (şi weekendul urmator), aceasta deoarece multe magazine au decis să devanseze Ziua Reducerilor şi să pregătească ofertele ceva mai devreme, începând cu ziua de 21.

Cât de curând vom publica și ofertele pe care mai marii retaileri ai României le-au conceput special pentru Black Friday-ul românesc.

Tu ce te-ai gândit să îți achiziționezi anul acesta de Black Friday?

 

 

Poate te intereseaza si