YouTube a ales sa pună mai mult accent pe calitatea imaginilor încărcate. Acum înregistrările facute cu dispozitve ce pot înregistra la 60 fps (cadre pe secundă) se vor vedea la fel de bine chiar și pe YouTube.

Noile modele iPhone 6 vin echipate cu camere video ce pot înregistra filmări la rezoluția full hd și 60 fps, lucru util doar dacă acestea erau vizualizate direct pe telefon sau ecranul dispozitivului cu care s-a înregistrat. Acum, YouTube îmbunătățit lucrurile în cazul îmaginilor încărcate.

30 fps era până de curând limita de cadre pe secundă vizibile pe celebra platformă de înregistrări video. Cum pe piată dispozitivele care pot înregistra la 60 fps au început să fie tot mai multe, standardul de 30 fps a fost modificat la 60 fps.

Naturalețea este cuvântul ce stă la baza celor 60 de cadre pe secundă, orice imagine înregistrată cu această specificație are o mișcare mult mai fluidă și naturală.

În cazul telefoanelor iPhone, modificarea de la 30 fps la 60 fps se poate face din meniul setări, camera și poze, la final exitând opțiunea de 60 fps care vine setată ca fiind oprită. Comutați pe pornit și începeți să filmați la 60 de cadre pe secundă mult mai natural.

Pe YouTube, trebuie să comutați pe 720p60 HD sau 1080p60 HD

Exemple de filmare la 60 fps

Ce părere aveți despre această schimbare?

Poate te intereseaza si