Operatorul de telefonie mobilă Vodafone a lansat astăzi, 31 Octombrie 2014, la ora 00:00 noul iPhone 6 și tot odată primul magazin și singurul al unui operator telecom din centrul istoric al Bucureștiului.

Vodafone iphone 6

După ce a fost lansat aproape în toată lumea, astăzi a sosit momentul ca persoanele ce doresc să își achiziționeze noul terminal Apple, iPhone 6 sau 6 Plus să o poată facă într-un cadru oficial, de la abonament de la Vodafone.

Costuri și beneficii pentru noile modele iPhone oferite de Vodafone

Iphone 6 și 6 Plus pot fi achiziționate din întreaga retea nationala Vodafone alaturi de un pachet special creat pentru acestea. Red 49, este planul tarifar ce include: convorbiri și sms-uri nelimitate in retelele (fixe/mobile) din țara noastră alaturi de 4.5 Gb trafic de date si 1500 de minute disponibile pentru destinațiile din afara țării noastre. Acces gratuit la televiziunea SeeNow cât și la serviciul de muzică Zonga. Costul plătit pentru telefon 268.99 euro, durata abonamentului este de 2 ani. Evident, pentru cei care doresc unul dintre cele două modele, exista și variante mai mici de abonamente, disponibile. 

Noile terminale sunt puse în valoare de Supernet™, o inovație în utilizarea serviciilor de Internet mobil, care asigură viteze ridicate, stabilitate crescută și protectie completă, pentru o experiența superioară de utilizare.

Un nou concept de magazin

O altă noutate lansată de Vodafone este primul magazin din centrul istoric al Capitalei, localizat pe strada Lipscani, probabil una din cele mai populare zone pentru distracție cât și relaxare.
Noua locație are 100 de metrii patrati și are două niveluri. Parterul are patru puncte de vânzare cât și cele mai noi smartphone-uri care se pot testa, pentru ca nu sunt in forma de machetă.

Angajații acestei locații sunt bine pregătiți să ofere consultanță tuturor celor care au nevoie de informatii despre tablete cât și smartphone-uri. Vă invităm sa le adresați întrebări iar aceștia cu siguranță vă vor răspunde.

Etajul este zona unde clienții beneficiază de o zonă specială de relaxare, un concep total diferit oferit celor care doresc să utilizeze pentru cateva minute bune telefonul fără sa mai stea în picioare, deci să fie relaxați.

Toata locația beneficiază de conexiune Wi-Fi gratuită de mare viteză pentru a testa în cele mai bune conditii terminalele disponibile pentru achiziție.

Primul iPhone 6 comercializat de Vodafone în România a fost achiziționat de o tanară, foarte entuziasmată de achiziția ei. Aceasta a sosit la magazin încă de la ora 19:00, pe data de 30 Octombrie 2014.

Primul cumparator iPhone 6

 

Ce părere aveți despre noul magazin Vodafone cât și despre iPhone 6?

Poate te intereseaza si