Noile Toshiba Qosmio X70 și Satellite P70 – divertisment de top

Toshiba Europe GmbH anunță astăzi două noi laptopuri –  Qosmio X70 și Satellite P70. Ambele dispozitive cu ecran de mari dimensiuni oferă performanțe de calcul superioare pentru divertisment cu adevărat captivant pe un ecran Full HD, capabilități multitasking fluide și procesoare Intel Quad Core i7 puternice.

Combinând performanțele grafice puternice, un design elegant și caracteristicile audio-video avansate, Qosmio X70 este ideal pentru utilizatorii pretențioși și entuziaștii multimedia care au nevoie de putere de calcul pentru creare și editare de fotografii, videoclipuri, pentru jocuri și redare filme pe ecranul mare de 17,3 inch.

qosmio-x70-intro

Cu un ecran Full HD cu rezoluție 1920 x 1080 și retroiluminare LED, Qosmio X70 oferă o experiență video captivantă pentru filme de acțiune, jocuri sau conținut online. Ecranul mare de 17,3 inch asigură o calitate optimă a imaginii în orice moment și luminozitate vibrantă pentru detalii clare și culori vii. Excelența vizuală a lui Qosmio X70 este completată de difuzoarele harman/kardon, pentru sunet de impact și experiență audio premium. Amplificate cu tehnologia DTS Sound pentru volum mărit, bass amplificat și definiție îmbunătățită, difuzoarele sunt pregătite pentru divertisment epic.

Qosmio X70 are un finisaj premium de culoare argintiu închis cu inserții roșu mat, pentru o apariție frapantă și puternică, dar în același timp elegantă. În plus, tastatura fără ramă are retroiluminare de culoare roșie și este ideală în mediile cu luminozitate redusă, în timp ce clickpad-ul mare este dotat cu suport gesturi pentru ca utilizatorii să fie mereu în control, indiferent de tipul divertismentului de care se bucură.

satellite-p70-intro

Satellite P70 este un ideal desktop replacement cu ecran mare și deține multe din caracteristicile cu care este dotat Qosmio X70, ceea ce îl face ideal pentru divertisment, productivitate și sarcini multiple în utilizarea de zi cu zi. Finisajul stilat Satin Gold asigură un design elegant, în timp ce carcasa durabilă din aluminiu îl face potrivit pentru viața în mișcare. În contrast cu tastatura cu iluminare roșie de pe Qosmio X70, tastatura de pe Satellite P70 are iluminare de culoare albă.

Toshiba Qosmio X70 și Satellite P70 vor fi disponibile în Europa începând din al patrulea trimestru al 2014.

Toshiba Qosmio X70 și Satellite P70:

  • Display: 43.9 cm (17.3”) cu rezoluție 1920 x 1080 (Full HD), display 300 NIT retroiluminare LED
  • Procesor: Intel® Quad Core™ i7 din a 4-a generatie
  • Stocare: HDD până la 2 TB HDD sau 1 TB SSHD (solid state hybrid drive)
  • Memorie: Până la 16 GB DDR3L RAM (1,600 MHz)
  • Conectivitate: 1 x HDMI® cu suport Ultra HD, 2 x USB 2.0, 2 x USB 3.0 (inclusiv 1 x Sleep-and-Charge), 1 x RGB, slot1 SD/SDHC cu suport Bridge Media UHS-II, căști/mic
  • Comunicatii: Intel® Dual Band Wireless-AC 3160, tehnologie Intel® WiDi (wireless display), Bluetooth® 4.0, webcam HD cu microfoane duale
  • SO: Windows 8.1
  • Audio: difuzoare Harman Kardon cu amplificare audio DTS Sound™
  • Dimensiuni: 413 x 268 x 28.4/33.1 mm
  • Greutate: 2.9 kg

 

 


Poate te intereseaza si