Samsung are o compeție interesantă pentru acest final de an. Esti talentat/a la scurt metraje? În cazul acesta, afla detaliile despre „True Image” Challenge.

GALAXY Tab S, tableta celor de la Samsung oferă după spune lor ce oferă cea mai bună experiență de vizualizare a conținutului multimedia. Acestia lansează o provocare tuturor pasionaților de artă cinematografică și premiază cel mai bun scurt metraj care ilustrează conceptul „True Image”.

Cine poate să participe?

Toți și toate ce sunt pasionați de arta cinematografiei.

Ce trebuie să faci?

Un scrut metraj cu durata între 3 si 7 minute, bazat pe ideea “True Image”.  Toți participanții trebuie să respecte toate cerințele din regulamentul postat pe pagina de Facebook Samsung Mobile România și își pot înscrie proiectele până la data de 30 noiembrie.

Cum functioneaza concursul

Toate scurt metrajele înscrise în concurs vor fi urcate pe pagina YouTube Samsung România, unde vor putea fi votate timp de două săptămâni prin butonul „Like”. Primele zece cele mai apreciate scurt metraje vor fi apoi evaluate de juriul format din bloggeri, specialiști în domeniul cinematografic și reprezentanți Samsung. Aceștia vor acorda fiecărui scurt metraj câte o notă, de la 1 la 10, ținând cont de originalitatea conținutului, relevanța pentru conceptul dat, calitate (potențial cinematografic) și creativitate.
Scurt metrajul cu cea mai mare medie va primi premiul cel mare, care constă în suma de 1.000 Euro. Marele câștigător va fi anunțat pe 15 decembrie, pe pagina de Facebook Samsung Mobile România.

Ce se castigă?

Premiul concursului este de 1.000 de euro.

Detalii despre tableta Galaxy Tab S

Acesta este echipată cu de tehnologia Super AMOLED și un display ce redă până la 90% din gama de culori Adobe RGB, pentru o imagine impecabilă, clară și plină de culori vibrante. Contrastul este unul remarcabil, de 100.000:1, oferă imagini foarte reale


Poate te intereseaza si