Orange aduce mai multe beneficii clienților care au nevoie de internet de mare viteză pe tabletă, pe laptop sau pe dispozitivele de acasă și de la birou, conectate la cea mai extinsă rețea 4G și 4G+ din România.

Abonamentele Colibri și Colibri Explore, pentru laptop și, respectiv, tabletă, au fost simplificate la 3 variante, cu prețuri de 11, 17 și 21 de euro/lună (TVA inclus), potrivite unei utilizări individuale sau împreună cu familia ori prietenii. Abonamentele au mai mult trafic de internet inclus, viteze medii reale de 60-80 Mbps și trafic nelimitat în timpul nopții prin Happy Night, oferind o experiență digitală îmbunătățită.

În funcție de nevoile lor, clienții pot alege ca după terminarea traficului 4G inclus să poată folosi nelimitat internetul la viteze de 128 Kbps fără costuri suplimentare, prin opțiunea Cost Control, sau să beneficieze în continuare de vitezele 4G, cu un tarif de 1 euro/500MB.

Toate abonamentele au în ofertă un dispozitiv compatibil, fie că este vorba despre un modem USB, un modem Wi-Fi sau o tabletă.

De exemplu, în cazul abonamentele Colibri Explore, clienții pot alege dintr-un portofoliu bogat de tablete performante. Împreună cu abonamentul Colibri Explore 11, care oferă 2 GB trafic de internet și este recomandat pentru o utilizare individuală, clienții primesc tableta Vonino Onyx QS la 0 euro. La Colibri Explore 21, care include 8 GB și poate permite folosirea în paralel a traficului de către mai mulți utilizatori, abonații primesc la 0 euro tableta LG G Pad 8.0, compatibilă 4G. Prețurile tabletelor sunt valabile la activarea sau prelungirea abonamentelor pe 2 ani.

abonamente orange

Poate te intereseaza si