Samsung Galaxy A7 se află tot mai aproape de lansare oficială.

În urmă cu câteva luni, aflăm că cei de la Samsung urmează să lanseze o nouă gamă de telefoane mobile premium: seria Alpha.

Încă de la primele zvonuri legate de Samsung Galaxy A7 au apărut nenumărate poze cu acest telefon, însă specificațiile tehnice nu erau încă confirmate oficial.

Conform celor de la gsmarena, Samsung Galaxy A7 ar trebui să fie mai bun din seria A premium, după A3 și A5 datorită dotării cu care acesta vine. Tot de la ei aflăm că Samsung Galaxy A7 are un ecran full HD, un Qualcomm Snapdragon 615 cu patru nuclee și arhitectură pe 64 de biți, iar memoria RAM este de 2GB, alături de 16 GB de memorie internă, un senzor foto de 12 megapixeli cu filmare Full HD pe spate şi un senzor de 5 megapixeli pe partea din faţă.

Deși inițial se vorbea de un ecran de 5.5 inch, se pare că cei de la GFX Bench spun că noul Samsung Galaxy A7 va avea de fapt un ecran de 5.2 inch.

samsung-galaxy-a7-specificatiile-sunt-acum-pe-net

Samsung Galaxy A7 vine și cu senzori de mişcare, antenă Bluetooth, busolă, NFC şi WiFi.Telefonul va mai avea o cameră de 12 MP care filmează full HD și  nu 4K, la fel ca și Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Note 4, iar camera frontală va fi de 5 MP.

Până ies pe piată noile modele Alpha, îți recomandăm varianta Alpha disponibila deja publicului.

samsung-galaxy-a7-specifications

Poate te intereseaza si