Creează un joc în 24 de ore, alături de profesioniștii din industria jocurilor video.

Pe 22 si 23 noiembrie, compania Ubisoft organizează al doilea maraton de creație pentru profesioniștii din domeniu.

Evenimentul se va desfășura la Skytower, etajul 34, un spațiu ce va inspira creativitatea.

Concurenții au la dispoziție 24 de ore în care vor avea șansa să creeze cel mai bun joc bazat pe o temă aleasă aleatoriu în ziua evenimentului. Criteriile care vor fi luate în considerare sunt: respectarea temei; creativitate / originalitate; funcționalitate; sunet; atmosferă creată.

Echipa câștigătoare va intra în posesia unui premiu în valoare de 2000 de Euro.

Pentru a participa la concursul Ubisoft este necesară completarea unui formular de aplicare. Formularul poate fi accesat în secțiunea special creată pe www.hipo.ro/gamejam. Cei interesați se pot înscrie fie în echipă, fie individual – urmând a fi alocați în ziua evenimentului, în funcție de abilitățile tehnice, în echipe de câte 2 – 4 membri.  Termenul limită până la care cei interesați se pot înscrie este 13 Noiembrie.

A doua ediție a Ubisoft Game Jam este adresată în primul rând celor cu experiența de game development, ce doresc să interacționeze cu alți profesioniști din industrie într-o atmosferă relaxată, pe parcursul a două zile pline de creativitate și adrenalină. În cadrul competiției, ariile pe care se pot înscrie sunt: programare, design, și artă.

“Ca dezvoltatori de jocuri, nimic nu ne bucura si motiveaza mai tare ca febra creatiei, pasiunea si talentul necesare pentru a transforma o idee intr-o forma de care sa se bucure si altii. Acest maraton reprezinta esenta muncii noastre concentrata in 24 de ore. Este un eveniment organizat de dezvoltatorii de jocuri pentru dezvoltatori de jocuri. Este o ocazie sa ne cunoastem sau sa ne revedem, sa lucram impreuna si sa ne bucuram de jocurile create.” a declarat Cosmin Raianu, Production Manager Ubisoft Bucuresti.

ubisoft


Poate te intereseaza si