Fitbit revine în forță și lansează o nouă gamă de accesorii fitness –  Fitbit Charge, Charge HR şi Fitbit Surge.

Cu toate că anul trecut, cei de la Fitbit au lansat Fitbit Force un fost vârf de gamă, acesta a fost retras destul de repede de pe piață deoarece foarte mulți pasionați de fitness s-au plâns de faptul că sunt alergici la anumite materiale folosite pentru carcasă.

Acum, cei de la Fitbit încearcă din nou să intre în lumea gadget-urilor fitness lansând gama de accesorii Fitbit Charge, Charge HR şi Fitbit Surge.

Noile modele de Fitbit prezintă aceleași funcții pe care le avea și Fitbit Force, chiar și suport caller-ID pentru identificarea apelurilor primite pe telefonul mobil.

Ca noutate, modelele Fitbit vin cu o funcție de detectare a somnului care asigură comutarea automată în modul de noapte fără a mai fi necesară apăsarea unui buton. Potrivit companiei producătoare, accesoriul Fitbit Charge poate funcţiona până la 7 zile cu o singură încărcare a bateriei.

Fitbit Charge HR va putea fi achiziționat începând de anul viitor pentru doar 150 de dolari care va prezenta toate dotările cu care vine și modelul Charge, plus un senzor pentru monitorizarea ritmului cardiac, care permite estimarea numărului de calorii arse chiar şi atunci când nu ne deplasăm, urmărind intensitatea efortului depus.

Fitbit Surge este mai degrabă un smartwatch decât un accesoriu pentru fitness. Acesta vine echipat cu 8 senzori, cei mai importanți fiind senzorii pentru puls și GPS. Ca și ceas, el știe doar să afișeze notificările pentru apeluri și mesaje primite pe telefon și tot de pe el poți schimba melodiile redate pe telefon. Prețul lui este de 250 de dolari.

Poate te intereseaza si