Cum vor arătă noile produse Microsoft Lumia?!

În septembrie, Microsoft a anunțat că într-un viitor cât mai apropiat, vor renunța la unul dintre cele mai puternice branduri din istoria telefoanelor, Nokia, înlocuindu-l cu un nou brand  mult mai personal – Microsoft Lumia.

Așa cum vă povesteam și într-un articol recent, Microsoft nu va mai face telefoane Nokia, ci telefoane Microsoft Lumia. Dacă la momentul în care am scris articolul ne întrebam ce se va întampla cu telefoanele Nokia Lumia existente pe piață și cum va arata noul brand Microsoft Lumia pe viitoarele produse ce urmează să fie lansate, raspunsurile par să vină mai repede decât ne imaginam.

Cei de la Microsoft au dezvăluit modul în care produsele vor fi branduite cu noul nume – Microsoft Lumia. Vechiul brand Nokia va fi înlocuit atât în partea din față, cât și partea din spate, cu Microsoft.

microsoft-lumia

Telefoanele Nokia Lumia vor renunța cât de curând la vechiul brand iar telefoanele cu funcții de bază vor fi comercializate în continuare cu brandul Nokia întrucât sunt telefoane prea ieftine pentru a fi înlocuite cu brandul Microsoft Lumia.

microsoft-lumia

 

Poate te intereseaza si