Modelul Sony SmartWacth 3 SWR50, mult aşteptat de către tinerii pasionaţi de gadget-uri şi noi tehnologii nu întarzie să apară.

SmartWatch 3 se anunţă a fi un dispozitiv complex, interesant şi elegant care va stârni cu siguranţă interesul multor iubitori de tehnologie. SmartWatch 3 vine cu un sistem de operare special, Android Wear şi o brăţară inteligentă SmartBand Talk. SmartWatch 3 face parte din cea mai recentă generație de dispozitive portabile de la Sony. Compania a lucrat îndeaproape cu Google pentru a profita din plin de platforma Android Wear.

Potrivit companiei Sony, SmartWatch 3 SWR50 va fi pus în vânzare în această toamnă chiar de la începutul lunii noiembrie, prin intermediul magazinului Google Play.

Galerie foto Sony SmartWatch 3 SWR50:

Prețul:

Sony SmartWatch 3 va costa 229 de €, în Marea Britanie însemnand în jur de 180 de £.

Ceasul este capabil să afişeze timpul, mesajele, e-mail-urile, memento-urile, putând fi accesate muzica, starea vremii, hărţi şi alte date de pe smartphone-ul la care este conectat.

Disponibil în două culori clasicul negru şi galben, rezistent la apă şi la praf, Sony SmartWatch 3 SWR50 are un ecran tactil TFT LCD 1,6 inch cu transmisie şi reflexie a luminii, rezoluţia 320×320 pixeli, rezistent la zgârieturi, un port microUSB , un panou posterior din oțel inoxidabil și o curea de cauciuc de siliciu, pe care o puteţi regla în funcţie de mărimea mâinii.

De asemenea aveţi posibilitatea de a îndepărta dispozitivul de pe curea, ceea ce înseamna că puteţi schimba culoarea in funcţie de eveniment şi stil. Puteți alege dintr-o gamă de brățări sofisticată, lejeră, în culori vibrante, stil sportiv, toate fiind fabricate din materiale de cea mai bună calitate.
Sony SmartWatch 3 dispune de accelerometru, busolă, giroscop, senzori de lumină ambientală şi funcţie de vibraţii. 

Performanţe:

Quad ARM A7, la 1,2 Ghz, Memorie RAM de 512 MB, eMMC de  4 GB.

Fiind bazat pe Android Wear, SmartWatch 3 vă permite să ieșiți la un antrenament și să vă acesaţi toate funcţiile smartphone-ului fără a mai fi nevoie să-l scoteţi din buzunar sau să-l luaţi cu dumneavoastră.
SmartBandTalk este o tehnologie cu senzor avansată și afișaj E Ink, ce înregistrează şi redă controlul asupra activităților cotidiene.

Fie că alergaţi într-un parc sau vă relaxaţi la o piscină, SmartWatch 3 SWR50 va vibra pentru a vă informa tot ce se întâmplă pe smartphone-ul aflat acasă.

SmartWatch 3 SWR50 se află cu siguranţă pe lista gadget-urile mult aşteptate de către fani.

Poate te intereseaza si