Dacă ești fan sau utilizator al tabletelor producătorului american Apple, ai pe larg informații pe larg despre noile tablete și prețurile lor in tara noastră.

Lansate în urmă cu câteva zile, iPad Air 2 și iPad Mini 3, noile tablete lansate de cei de la Apple, ajung în România, în magazinele celor de la Quickmobile, la prețuri foarte avantajoase pentru tine și buzunarul tău.

Quickmoibile este printre puținele site-uri din România care a reușit să țină pasul cu lansarea oficială a lui iPhone 6, iPhone 6 Plus din America, astfel că, aceștia au fost primii de la care ai putut precomanda noile modele de iPhone începând cu 12 septembrie.

Tradiția lor continuă, așa că cei de la Quickmobile, aduc în România, ultima generație de iPad-uri : iPad Air 2, iPad Mini 3.

Mai subțire și decât un creion, iPad Air 2 poate fi cumpărată de pe Quickmobile, începând cu 21 noiembrie. În funcție de capacitatea de stocare, prețul începe de la 2.399 lei pentru un iPad Air 2 de 16 GB, ajungând la 3.299 lei pentru 128 GB.

Noua versiune de iPad Mini 3 vine cu noi versiune de memorie (16 GB, 64GB, 128 GB) și o nouă culoare: Gold.

iPad Mini 3 de 16 GB, Gold este la prețul de 1.899 lei, începând din 21 noiembrie.

Ipad Air 2

Poate te intereseaza si