Primele informații și zvonuri despre Samsung Galaxy S6. Ce va aduce nou față de actualul Samsung Galaxy S5?

Lansat de mai bine de câteva luni, phabletul celor de la Samsung, Galaxy S5 începe să se demodeze. Spunem acest lucru deoarece știm cu toții cât de repede un smartphone sau orice alt gadget intră la capitolul amintiri, iar fanii pasionați de un anumit brand așteaptă un nou model mai ceva mai performant decât primul.

Așa se întâmplă și cu Samsung Galaxy S5 care se pare că în primăvară, undeva prin luna martie, va avea un urmași – Samsung Galaxy S6.

Sud-coreeni de la Samsung s-au obișnuit să lanseze noile modele din gama Galaxy S în preajma lui Mobile World Congress, care în 2015 va avea loc la Barcelona, între 2-5 martie.

Suntem tare curioși cu ce va veni noul față de Samsung Galaxy S5. În prezent, există foarte multe speculații cu privire la specificațiile tehnice ale lui Samsung Galaxy S6, unele realiste, altele mai puțin realiste.

Display-ul lui Samsung Galaxy S6 va fi mai mult ca sigur SuperAMOLED mare, între 5,1 inch, cât are actualul Samsung Galaxy S5 și 5,5 inch, cât are LG G3. La capitolul rezoluție unii visează la 4k, alții sunt mai realiști și se limitează la Quad HD.

Mai mult ca sigur, noua cameră a lui Samsung Galaxy S6 o va îmbunătăți pe cea de la Galaxy S5, fiind fie de 20 MP, fie rămân la 16 MP.

Cu toate că Samsung a creat și un alt sistem de operare, Tizen, este foarte posibil ca Samsung Galaxy S6 să ruleze în continuare de pe Android-ul de abia lansat 5.0 Lollipop, cu un procesor Qualcomm 64-bit Snapdragon 808 sau 810.

Galaxy-S6

Poate te intereseaza si