Facebook are un produs nou în portofoliu, saptamanile trecute era la faza de zvon, acum iată că Rooms a devenit realitate.

Posesorii de iPhone care doresc să comunice cu alte persoane indiferent dacă sunt sau nu prieteni pe Facebook, pot să comunice anonim în cadrul unui chat cu ajutorul Rooms. Practic, mergem putin în trecut, la primele chaturi unde nu aveai prea multe opțiuni însă la Rooms poți crea camere de chat cu topic, unde să discuți despre lucruri despre de care esti pasionat și să inviti și alte persoane. Rooms este extrem de customizabil, poți să schimbi textul, introduce emoticoane emoji, poză cover, culori și a seta drepturile celor care intră în camera creată de tine pentru chat.

Cei care doresc să ia parte la mai multe camere de chat, iși pot seta un nume sau să fie anonimi pentru fiecare cameră. Dacă doresti să ai totusi numele tău, nimeni nu te oprește.

Accesul în camerele de chat se face pe bază de invitație, aceasta fiind practic un QR code. Nu există opțiune de căutare pentru camere.

Noua aplicatie este lansată de componenta Creative Labs Project, a Facebook ce se poate lauda si cu alte aplicatii ca: Paper, Mentions sau Slingshot. 

Aplicația se pare că momentan este disponibilă doar pentru iPhone și cetățenii din Statele Unite, probabil că în viitor o să fie și pentru cei din țara noastră.

Galerie foto Facebook Rooms:

Ce părere ai despre Rooms?

Poate te intereseaza si