Sunt momente când matematica îți dă bătai de cap și cum rezultatele de la ultimile pagini ale carții nu mai sunt la moda. PhotoMath este aplicația pentru smartphone cu care fie fentezi matematica s-au te ajută să verifici dacă răspunsul tau este corect.

Ce poate să fie mai simplu decât să iți instalezi pe iPhone aplicația PhotoMath iar apoi să faci practic o poză la o ecuație de exemplu, iar apoi să primesti răspunsul corect?

PhotoMath este practic un calculator în care nu trebuie să mai introduci manual datele, acesta le preia practic prin camera smartphone-ului iar apoi automat afișează rezultatul.

În momentul de fată, aplicația știe să rezolve probleme artimetice, fracții, ecuații, logaritmi plus alte probleme ce vor implică matematica într-un viitor update.

Foarte important de stiut este că aplicația merge perfect cu exercițiile tipărite în cărti sau orice alt mediu. În cazul în care aveți un exercițiu la o lucrare sau examen și este scrisă de mână, aplicația nu o să funcționeze.

Pentru cei care doresc să rezolve problemele scrise de mână, o să fie nevoie să instaleze MyScript Calculator, aplicație ce necesită scrierea pe ecran a exercițiilor matematice.

Pentru a concluziona, utilizarea PhotoMath necesită:

Un iPhone sau iPod Touch care să ruleze cel putin iOS 7.0 sau orice altă versiune mai nouă a sistemului de operare. Deloc pretențioasă, dupa specificațiile software se poate instala practic până și pe bătranul iPhone 4.

Aplicația este disponibilă și pentru Windows Phone însă momentan este absentă din magazinul Google Play, pentru sistemul de operare Android.

Galerie foto PhotoMath:

Ce părere aveți despre PhotoMath? O fie o aplicație de ajutor?

Poate te intereseaza si