Microsoft nu va mai face telefoane Nokia Lumia, ci Microsoft Lumia.

Încă din luna septembrie cei de la Microsoft au anunțat că în cel mai scurt timp vor renunța la unul dintre cele mai cunoscute branduri de telefoane pe care îl cumpărase – Nokia.

Dacă totul merge conform planului, Microsoft va înlocui brandul Nokia cu Microsoft Lumia pentru produsele nou lansate.

Primii pași pe care îi face Microsoft pentru noul brand Microsoft Lumnia are repercusiuni și asupra mediului online, unde conținutul site-ului celor de la Nokia se va muta pe noul site Microsoft Mobile Devices. Același lucru vor păți și paginile oficiale de Facebook, Twitter și alte rețele sociale unde compania are cont, toate vor purta numele brandului nou – Microsoft Lumia.

Cu telefoanele Nokia Lumia nu știm exact ce vor face cei de la Microsoft cu ele. Este foarte posibil ca ele să apară în continuare cu brandul de Nokia deasupra ecranului și pe spatele carcasei, urmând ca pe parcurs, modelele să fie rebranduite cu Microsoft Lumia.

Să nu vă imaginați că Nokia va dispărea de tot de pe piață. Compania finlandeză va funcționa separat și de data aceasta nu va mai produce telefoane, ci se vor axa asupra hărților digitale și infrastructurii de rețea.

Nokia Lumia

Poate te intereseaza si