Comandă acum iPhone 6 la un preț avantajos pentru buzunar tău.

Încă de săptămâna trecută cei de la Apple au anunțat oficial că noile modele de iPhone 6, respectiv iPhone 6 Plus se vor lansa și în România la sfârșitul lunii octombrie.

Lansarea lui iPhone 6 și iPhone 6 Plus în România va avea loc atât la operatorii de telefonie mobilă cât și la magazinele partenere, care vor dispune pentru început, de un stoc limitat de telefoane.

Cu toate că mai este până pe data de 31 octombrie, cei de la eMAG au deja în stoc noile modele de iPhone – iPhone 6 și iPhone 6 Plus la un preț ieftin am putea spune, față de prețul cu care se vând modele în prezent.

Cu doar 3389 lei, eMAG îți dă șansa să îți achiziționezi ceva mai repede noul iPhone 6 de 16 GB disponibil în toate cele trei variante de culori – Silver, Space Grey, Golden.

Dacă consideri că cei 16 GB nu sunt suficienți, pentru 810 lei în plus, poți să ai 64GB sau pentru 1460 lei în plus, poți deveni unul dintre cei care au în dotare primul telefon cu capacitatea de 128 GB. 

Cei 3 mari operatori de telefonie mobilă ai României – Telekom, Orange și Vodafone vor avea o lansare simultană urmând ca imediat după lansare să ofere abonaților, o serie de oferte speciale.

Până la lansarea oficială a lui iPhone și în România, puțeți să vă achiziționat modelul de iPhone dorit de pe pagina aceasta. 

iPhone 6

 

Poate te intereseaza si