Samsung Galaxy Note 4 vine în România cu ambele variante de procesoare.

Samsung Galaxy Note 4, unul dintre cele mai așteptate phableturi ale momentului, a fost lansat săptămâna trecută și în România. Aceștia au anunțat că românii vor putea să aleagă între cele două variante de procesoare cu care vine echipat noul Samsung Galaxy Note 4.

În prezent, Samsung Galaxy Note 4 este disponibil la vânzare în magazinele partenerilor Samsung în cele două variante de echipare tehnică anunțate de către sud-coreeni și anume:

Modelul N910F, care facilitează accesul la rețeaua LTE Cat 6 300/50 Mbps și are un procesor Qualcomm Quad-Core de 2,7 GHz.

Modelul N910C, care facilitează accesul la rețeaua LTE Cat 4 150/50 Mbps și are un procesor Exynos Octa-Core de 1,9 GHz, 1.3GHz.

Samsung Galaxy Note 4 are o greutate de 176 grame şi grosimea de doar 8,5 milimetri şi este disponibil în patru culori – Charcoal Black, Frost White, Bronze Gold și Blossom Pink  altfel spus, negru,alb, gold şi roz. Ca spaţiu de stocare, Note 4 vine în două variante, de 32 GB şi 64 GB, fiind posibilă utilizarea unui card micro SD de până la 64 GB.

Dacă ne oprim atenția asupra ecranului, trebuie să specificăm că display-ul este un Super AMOLED Quad HD cu diagonală de 5,7 inch are o rezoluție QuadHD, adică 2560×1440, la fel ca și cel de pe LG G3.

Funcția Multi Window a fost îmbunătățită, astfel încât utilizatorii pot deschide două aplicații pe ecranul telefonului și pot beneficia de mai multă libertate cu Pop-up View, care permite repoziționarea și redimensionarea aplicațiilor și paginilor deschise, pentru a naviga mai ușor între ele.

Galaxy Note 4 vine cu funcții îmbunătățite și în ceea ce privește perioada de funcționare, Fast Charging și Ultra Power Saving Mode asigurând o încărcare mai rapidă a bateriei și o durată de funcționare prelungită a dispozitivului mobil, pentru situațiile de urgență. În plus, funcția Voice Recorder, permite înregistrarea, recunoașterea și redarea a până la opt voci diferite, prin difuzorul îmbunătățit, care reduce zgomotul de fundal, având mai multe microfoane integrate în design-ul dispozitivului. Astfel, utilizatorii au posibilitatea de a izola și a asculta anumite voci dintr-o conversație cu mai multe persoane.

Galaxy Note 4 dispune de o cameră foto principală de 16 MP, cu stabilizator de imagine Smart Optic, pentru fotografiile făcute la obiecte în mișcare sau în medii întunecate. În plus, camera frontală de 3,7 MP cu f1,9 permite atât fotografierea la unghi standard de 90 de grade, cât și la un unghi mai larg de până la 120 de grade, pentru realizarea celor mai bune „seflie-uri de grup”.

Noul S Pen a fost construit pentru a oferi o experiența similară cu cea a scrierii cu stiloul pe hârtie. Accesoriul S Pen permite o utilizare avansată a dispozitivului prin funcțiile Action Memo, Screen Write, Image Clip și Smart Select, care îmbunătățesc crearea, stocarea, modificarea și împărtășirea de conținut. În plus, cu ajutorul funcției inovatoare Snap Note, utilizatorii pot fotografia notițele scrise pe hârtie, iar acestea vor fi transformate și stocate în formatul S Note, adică din format analog în format digital.

Noul dispozitiv dispune de mai mulți senzori, printre care scannerul de amprentă, care a fost îmbunătățit semnificativ pentru protejarea datelor cu caracter personal, senzorul SpO2, care măsoară saturația de oxigen din sânge și senzorul UV, primul de acest fel din lume, localizat pe spatele telefonului, și care, atunci când este îndreptat spre soare, măsoară nivelul de radiații UV și anunță utilizatorul dacă acest nivel este dăunător pentru sănătate.

Samsung Galaxy Note 4

 

Prețurile încep de la 3206 lei, cu tva, pentru modelul N910C. Spor la cumparat!

Poate te intereseaza si