Pe lângă aplicațiile mobile cu jocuri, rețele sociale și fotografii în telefonul nostru trebuie sau ar trebui să existe și așa numitele aplicații “serioase” care să ne ușureze viața.

Cei de la Business Insider au făcut o listă cu cele mai utile aplicații care să ne sară în ajutor.

Dark Sky – pentru doar 3,99 $ vom afla când va ploua sau va ninge în următorul interval de timp. Are un design plăcut și oferă informații ale vremii în timp real.

dark-sky-tells-you-exactly-when-its-about-to-rain-or-snow

Level Money – aplicația care  ne ajută să ne gestionăm bugetul disponibil. Ea se conectează la contul bancar și ne spune de câți bani dispunem pentru următoarea zi. Aplicația poate juca rolul unei contabile virtuale care are acces la contul nostru  bancar, la venitul nostru, ne spune cât cheltuim pe zi și cât reușim să economisim într-o lună.

level-money-helps-you-budget-your-spending-in-an-easy-and-elegant-way

FlyCleaners – aplicația îți sare în ajutor atunci când ești prea ocupat pentru ați spăla hainele murdare. Nu îți imagina că va spăla în locul tău, ci ea doar te va ajuta să îți amintești.

flycleaners-lets-you-choose-when-to-have-your-laundry-picked-up-and-dropped-off

Sky Guide – ești pasionat de astronomie? Atunci este musai să îți descarci aplicația care îți folosește camera pentru a localiza stele, constelații și planete.

sky-guide-is-a-beautiful-astronomy-app-that-works-like-magic

Venmo – te ajută să-ți plătești prietenii direct de pe telefon. Se conectează la contul tău banca, fiind 100% sigură.

venmo-makes-it-easy-to-instantly-pay-people-quickly-and-securely

1Password si LastPass – ai prea multe conturi și prea multe parole de ținut minte? Dacă răspunsul este unul pozitiv, trebuie să știi că cele două aplicații pot ține minte parolele în locul tău. Cu o extensie specială pentru browser, poți memora doar un ‘master password’ și aplicația face restul.

1password-and-lastpass-will-make-sure-you-never-have-to-remember-a-password-again

Timeful – ține locul unui calendar inteligent combinat cu lista lucrurilor pe care e necesar să le faci.

timeful-learns-your-behaviors-in-order-to-help-you-change-your-habits

Square – te ajută să faci îți faci plățile cu cardul mai ușor indiferent de locația în care te afli. Folosește un reader pătrat care se introduce în portul pentru căști. Cel mai frumos este că poți să te înregistrezi gratuit și Square îți va trimite acel reader de card de credit gratuit.

square-lets-you-accept-credit-card-payments-anywhere

Hyperlapse – aplicația creată de Instagram ajuta la stabilizarea clipurilor pe care le creezi.

hyperlapse-from-instagram-transforms-your-shaky-footage-into-a-stunning-time-lapse

Humin – este o aplicație care își aduce aminte toate detaliile despre cum și unde ai întâlnit pe cineva, așa că te poți concentra pe moment în loc să îți aduci aminte. Tot ce ai nevoie este să știi numărul de telefon și Humin face restul.

humin-acts-like-your-digital-butler

Skype – nu are nevoie de prea multă prezentare pentru că știm cu toții ce știe să facă. În prezent, este cea mai bună aplicație în acest moment pentru mesaje și convorbiri video.

skype-is-an-easy-and-free-way-to-video-message

Poate te intereseaza si