Update Android 5.0 Xperia Z

Utilizatorii de telefoane Sony din seria Z, au toate motivele sa fie fericiți. Noul sistem de operare Android 5.0 Lollipop sosteste pe orice model Z la începutul anului 2015.

Sony se misca rapid, dacă alți producători de smartphone-uri nu au menționat prea multe despre lansare update-ului la Android 5.0 Lollipop, se pare că de această dată, Sony este cu un pas în fată.Sony Xperia Z Seria

Chiar dacă nu vorbim despre un viitor foarte apropiat, 3 luni de zile nu reprezintă enorm pentru un update ce este disponibil și pentru primele modele Z, Xperia Z de exemplu. De amintit faptul că seria Z, este practic, seria premium de telefoane mobile smart a diviziei Sony.

Iată o listă completă cu modelele ce vor avea update la Android 5.0 Lollipop:

Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR, Xperia Tableta Z, Xperia Z1, Xperia Z1S, Xperia Z Ultra, Xperia Z1 Compact, Xperia Z2, Xperia Z2 Tableta, Xperia Z3, Xperia Z3v, Xperia Z3 Compact and Xperia Z3 Tablet Compact.

Un număr destul de mare nu? Ei bine da, niciun telefon nu este exclus chiar dacă acest aspect este posibil să nu fie chiar cel mai mare avantaj. Ne referim la performanțele și specificațiile mai reduse pe care le au modelele mai vechi. Sperăm într-o optimizare buna și un rezultat pe măsura.

Dă ai ales un telefon din seria Z, acum chiar poti să te lauzi cu acesta achiziție.

Poate te intereseaza si