În cadrul evenimentului Apple de Ieri, Apple a lansat noul model iPad Air 2 care vine atât cu Touch ID cât şi în culoarea aurie.

Deși poate pare imposibil, Apple a reuşit din nou sa scadă grosimea noului iPad, acesta fiind acum cu 18% mai subțire ca și precedentul iPad Air și totodată cea mai subțire tabletă de pe piață în acest moment. Noul Air 2 este atât de subțire încât două tablete Air 2 puse una pe alta sunt mai subțiri decât primul iPad.

iPad Air 2
iPad Air 2

Camera noului iPad a fost și ea îmbunătățit substanțial și, pe lângă calitatea semnificativ mai bună, pe partea de software, va suporta acum atât slo-mo de 120 fps la 720p cât și Time Lapse.

Camera iPad Air 2

Evident, noul iPad Air 2 a primit și o revizie capitală sub carcasă, ea fiind dotată cu noul procesor A8x de la Apple care conține 3 miliarde de tranzistori și un procesor grafic de 2,5 x mai rapid ca vechiul iPad Air.

Evident, toate aceste îmbunătățiri duc la performanțe simțibil mai bune iar demonstrările de pe scenă au confirmat aceste performanțe.

Procesor  iPad Air 2Performante grafice  iPad Air 2

Pentru a reduce cu 18% grosimea noului iPad Air 2, echipa de la Apple a apelat la o nouă modalitate de a crea ecranul care, deși benefică pentru Apple și utilă pentru a micșora grosimea device-ului, suntem siguri ca va crește gradul de dificultate la schimbarea acestuia.

Reducerea reflexiilor  iPad Air 2

Și ca să fie totul complet, Apple a adăugat în sfărșit Touch ID și culoarea Aurie noii linii iPad.

Cu aceste modificări, suntem siguri ca precomenzile care încep de astăzi vor întrece recordurile stabilite de iPad Air anul trecut.

Galerie foto iPad Air 2:

Ce părere ai despre noua tableta a celor de la Apple?

Poate te intereseaza si