Vă vine să credeți că pentru doar 5 dolari puteți deveni posesorul unui iPhone 6?

Sprint, un operator mobil din America, le oferă abonaților săi posibilitatea de a cumpăra un iPhone 6 cu doar 5 dolari pe lună, în timp ce iPhone 6 Plus se poate achiziționa cu 10 dolari pe lună.

Această promoție este valabilă între 13 octombrie și 15 ianuarie 2015.

Cei care doresc să își achiziționeze noile modele de iPhone 6 și iPhone 6 Plus cu doar 5, respectiv 10 dolari pe lună pot face acest lucru cu două condiții. Conform contractului, ei sunt obligați să își prelungească abonamentul încă 2 ani iar după ce acest abonament expiră sunt obligați să returneze telefoanele înapoi. Pentru a rămâne cu telefonul, ei vor trebui să plătească o anumită sumă de bani.

Faza cu returnatul telefoanelor nu ar fi o problemă pentru că de la o zi la alta apar alte modele mai performante de telefoane, însă ce faci dacă îți pierzi sau ți se fură telefonul?

Potrivit celor de cnet.com, în ultima perioadă cei de la Sprint sunt destul de agresivi la capitolul preț și oferte. Ei le oferă clienților noi prețuri mult mai mici decât concurența sau oferte de internet cu mai mult trafic, dar la aceeași bani ca restul operatorilor de telefonie mobilă, practic cam ce face acum Digi în țara noastră.

iphone-6-pr

Poate te intereseaza si