În urmă cu puțin timp, cei de la Orange au lansat una dintre cele mai bune oferte de internet – 4G la metrou și 4G + în alte șase orașe din toată țara.

Echipa Mobile247 a testat internetul 4G a celor de la Orange atât la metrou cât și prin București de pe un Samsung Galaxy S5 4G + și vă împărtășim și vouă impresiile noastre.

Dacă până acum toți utilizatorii ofereau internet pe mobil la o viteză de 3G, acum au trecut la pasul următorul, oferind abonaților internet 4G care nici nu se compară cu ce a fost înainte.

Samsung S5 4G+

Pentru a dispune de internet mobil 4G, trebuie să aveți un telefon care să fie dotat cu un procesor Snapdragon 805. Orange a adus două asemenea terminale – Samsung Galaxy S5 4G+ și Samsung Galaxy Alpha.

De dragul ofertei de la Orange, am ales  varianta de a călători cu metroul până la job. A trebuit să mergem pe magistrala M3, unde internetul 4G nu funcționează atât de bine, deoarece 4G-ul se mai transformă și în H+ sau 3G care deja se mișca minunat. Cel mai bun internet 4G+ l-am avut pe magistrala M2, unde pe tot parcursul călătoriei cu metroul am avut 4G+ și nici nu am simțit că suntem în metrou. Aplicațiile și paginile se încărcau foarte rapid iar viteza de download era undeva la 80 Mbps în general.
În zonele de acoperire 4G+, rezultatul a fost unul incredibil, poate mai rapid decat conexiunea de acasa, 100 mbps.

Samsung S5 4G+ Test Viteza

Toată echipa este o mare iubitoare a companiei americane Apple așa că a trebuit să-l primim pe rivalul Samsung Galaxy S5 în casele noastre. Recunoaștem că atunci când l-am butonat am încercat să îi scoatem în evidență părțile negative care au fost destul de puține.

Pe tot parcursul celor două săptămâni, am fost foarte mulțumiți de bateria lui S5 de care, uneori ne rugam să se descarce. Au existat zile când ajungeam de la birou și îl puneam seara la încărcat cu 30 % baterie, ceea ce la iPhone e istorie.

Cea mai amuzantă aplicație de pe Samsung Galaxy S5 a fost S Health cu care ne-am măsurat pașii făcuți într-o zi, am aflat cât de stresați suntem sau cât de repede ne bate inima într-un minut.

Dacă ne veți întreba dacă S5-ul s-a mai și blocat vă vom spune că în cele 14 zile s-a blocat de maxim 3 ori asta probabil pentru că era suprasolicitat.

În concluzie, dacă aveți nevoie de un upload foarte bun, vă recomandă să luați în calcul oferta celor de la Orange cu internetul 4G + care să se facă de pe un terminal care să suporte această viteză, de ce nu, de pe un Samsung Galaxy S5.

Galerie foto Samsung Galaxy S5 4G+

REVEDEȚI PREZENTAREA
Orange 4G+ pe Samsung Galaxy S5 4G+
SURSĂPoze via RevoBlog

Poate te intereseaza si