Suntem curiosi dacă designerii de la Lenovo au ramas fară idei de design în cazul smartphone-ului Sisley? Ne punem această întrebare datorită aspectului de aproape 1 la 1 în cazul designului modelului, Lenovo Sisley.

De curând au apărut poze cu un nou model de telefon smart, produs de Lenovo. Sisley, se numește și practic copiază în proporție de 95%, designul de succes al lui iPhone 6.

Lenovo Sisley (1)

Specificațiile lui Sisley sunt: ecran de 5 inch cu o rezoluție de 1280 x 720, procesor quad core de 1.2 probabil produs de MediaTek, doar 1 Gb memorie de ram și 16 GB memorie de stocare cu posibilitate de extindere prin card microSD. Sistemul de operare rulat de telefon este deja popularul și mult adoptatul Android 4.4.4 KitKat.

Spatele este partea pe care Lenovo a copiat-o mai bine, mai exact aceștia nu au lăsat camera în exterior, desigur nici specificațiile acesteia nu sunt fantastice.

Daca la design aproape poate să concureze cu Apple, la partea de specificații, Sisley este extrem de slaba în raport cu necesarul actual al sistemului de operare Android. Oricând puteți face comparația cu modelele de top ca Samsung S5 sau HTC One M8 insă componentele interne nu vor excela in cazul Sisley.

Probabil conceput pentru cei care doresc o altenativă mult mai ieftină pentru iPhone 6, Sisley merită câteva sute de lei, cu siguranță până în 1000 de lei. Cu siguranță  acesta o să aibă succes dacă o să fie disponibil și în țara noastră.

Să sperăm că această culoare rozalie nu o să fie singura disponibilă, pentru că în momentul asta culoarea prezentată în galerie mă duce cu gândul la un telefon pentru fete sau doamne.

Ce părere ai despre telefonul produs de Lenovo?

Gelerie foto Lenovo Sisley:

Poate te intereseaza si