Samsung Galaxy Note 4 și Gear S se lansează oficial în România.

La începutul acestei săptămâni, cei de la Samsung au trimis invitațiile oficiale pentru evenimentul de lansare a mult așteptatului Samsung Galaxy Note 4.

Evenimentul va avea loc în București pe data de 16 octombrie, începând cu orele 11.

În cadrul lansării noului model de Note, va avea loc și lansarea lui Samsung Galaxy Gear S

Samsung Galaxy Note 4 are o greutate de 176 grame şi grosimea de doar 8,5 milimetri şi este disponibil în patru culori – alb, negru, gold şi roz. Ca spaţiu de stocare, Note 4 vine în două variante, de 32 GB şi 64 GB, fiind posibilă utilizarea unui card micro SD de până la 64 GB.

Dacă ne oprim atenția asupra ecranului, trebuie să specificăm că display-ul cu diagonală de 5,7 inch are o rezoluție QuadHD, adică 2560×1440, la fel ca și cel de pe LG G3.

Spre deosebire de restul camerelor foto, camera de fotografiat principală este mult îmbunătățită. Senzorul de 16 MP are capacitatea de a stabiliza optic imaginea, oferindu-le posesorilor posibilitatea de a face fotografii cu ajutorul unui senzor plasat pe marginea telefonului.

De camera frontală de 3,7 MP se vor bucura iubitorii de selfie-uri care vor avea oportunitatea de a-și face cele mai frumoase fotografii alături de prieteni datorită modului Wide Selfie, în timp ce Selfie Alarm va fi perfect pentru iubitorii de autoportrete folosind camera principală.

Bateria a fost și ea îmbunătățită marginal, Note 4 fiind dotat cu un acumulator de 3.220 mAh, faţă de 3.200 mAh pentru predecesor.
Ca şi fratele său Galaxy S5, noul Note este echipat cu funcţie de încărcare rapidă a bateriei, senzor de ritm cardiac şi senzor de amprentă digitală.

Înca de la începutul lunii, Samsung Galaxy Note 4 a putut fi precomandat prin intermediul celor de la Orange și Vodafone.

Samsung Galaxy Note 4 vine la Orange cu un preț de  289 euro cu Pantera 41 / 41 euro pe lună, minute naționale nelimitate, 1000 de minute internaționale pe fix și mobil, SMS-uri naționale nelimitate, 4 GB trafic de date la viteze 4G, 1000 de MB în roaming, 25 GB spațiu de stocare în Orange Cloud. Prețul lui Samsung Galaxy Note 4 la liber este de 749 euro.

Vodafone îl aduce pe Samsung Galaxy Note 4 cu 288 euro la Red 39 pe 2 ani/ 39 euro pe lună, Nelimitat la minute și SMS-uri în orice rețea, 1000 de minute internaționale pe mobil și în roaming, 3 GB trafic de date la viteze 4G.

 

Unboxing Samsung Galaxy Note 4  (1)

Poate te intereseaza si