Ce se întâmplă când pui un Sony Xperia Z3 în Cola?!

Potrivit specificațiilor celor de la Sony, noul model de telefon – Sony Xperia Z3 este rezistent la apă, acesta putând fi ținut în apă 30 de minute fără să pățească nimic.

Nicăieri nu scrie despre ce s-ar putea întâmpla cu telefonul dacă este pus în Cola sau Nutella.

Cu toții știm că pe lângă băutură răcoritoare, Coca-Cola mai este folosită și pentru îndepărtarea petelor de rugină. Cuiva i-a venit ideea să vadă ce se întâmplă cu un Sony Xperia Z3 atunci când i-a contactul cu niște Cola.

Potrivit videoclipului de mai jos, cei de la Sony ar trebui să adauge la specificații că este rezistent atât la apă cât și la Cola. În afară de faptul că telefonul a devenit puțin cam lipicios datorită conținutului ridicat în zahăr pe care Cola o are. După cele 4 minute de stat în Cola, Sony Xperia Z3 era perfect funcționabil.

Același utilizator a pus peste un Sony Xperia Z3 Nutella. Spre deosebire de videoclipul de mai sus în care Cola nu îi dăuna telefonului, despre ciocolata tartinabilă nu putem spune același lucru. Au exista probleme la partea audio, care însă ar putea dispărea în timp, spune cel care a realizat filmulețul:


Poate te intereseaza si