Află de ce vor fi în stare noile produse Samsung prin simpla...

Află de ce vor fi în stare noile produse Samsung prin simpla tehnologie Wireless.

0

Samsung și noua sa tehnologie Wi-Fi vor aduce viteze de cinci ori mai mari decât în prezent.

Sud-coreeni de la Samsung, au anunțat că începând de anul viitor, toate produsele lor se vor bucura de noua tehnologie Internet Wireless care va permite transferul de date la viteze de cinci ori mai mari decât tehnologia din prezent.

În momentul de față, prin tehnologia Wi-Fi, Samsung poate să transfere undeva la 100 MB în cele mai propice condiții de internet.

Spre deosebire de actuala tehnologie Internet Wireless, Samsung va ajunge la un transfer de date de 575 MB pe secundă.

Mai exact, cu noul Wi-Fi, în doar trei secunde vom putea trimite un fișier video de 1 GB, iar conținutul HD necompresat va putea fi rulat în timp real de pe un dispozitiv mobil pe un smart TV.

De toată această nouă inovație ne vom putea bucura abia la anu.

Conform celor de la Mediafax, anunțul  privind tehnologia Wi-Fi de la Samsung vine pe datorită lansării unei noi linii de produse, compania sud-coreeană fiind nevoită să facă faţă competiţiei din partea Apple şi a rivalilor chinezi.

“Samsung a depăşit cu succes barierele din calea comercializării tehnologiei Wi-Fi de 60 GHz. Generaţiile viitoare de echipamente Samsung vor fi marcate de schimbări inovatoare, cu noi oportunităţi în domeniul dezvoltării de tehnologii Wi-Fi”, a declarat Kim Chang Yong, directorul centrului de cercetare şi dezvoltare al Samsung.

Samsung a anunțat săptămâna trecută o scadere cu 60% a profitului operațional din trimestrul al treilea, ca urmare a stagnării vânzărilor de smartphone-uri. Tot săptămâna trecută, compania a declarat ca va investi 14,5 miliarde de dolari într-o nouă fabrică de chipuri in Coreea de Sud.

BD-E5900-UM-94-0

 

 


Poate te intereseaza si

Statistici