Cum să mărești durata de viață a bateriei pentru un iPhone 6, valabil și pentru alte smartphone-uri.

Cu toată că cei de la Apple au vândut miliarde de exemplare de iPhone 6 și iPhone 6 Plus, telefoanele au în continuare o mare problemă – bateria se descarcă atunci când ai mai multă nevoie de ea.

COMANDA ACUM IPHONE 6 LA DOAR 3499 LEI DE LA EMAG

Pe piață există o multitudine de alte telefoane care prezintă o autonomie a bateriei exemplară, în comparație cu Apple care încă mai are de lucrat la capitolul baterie.

Totuși dacă dorești să rămâi în continuare un mare fan Apple sau dacă ai un model de telefon care are probleme cu bateria, îți recomandăm să faci următoarele setări și astfel bateria ta va trăi ceva mai mult:

1.  Luminozitatea ecranului – Settings > Display & Brightness
Este de recomandat să dezactivezi auto brightness și să folosești telefonul cu un nivel scăzut de luminozitate a display-ului pentru că astfel îți vei proteja bateria. Auto brightness activat îți consumă foarte mult din baterie datorită iluminatului foarte intens.

2. Oprește internetul 4G –  Settings > Cellular > Enable LTE > Off.
Pentru cei care ați trecut deja la cartele cu internet 4G, trebuie să știți că acesta consumă mult mai repede bateria decât atunci când sunteți legați la Wi-Fi. Cu cât vă veți afla într-o zonă cu puțin semnal, cu atât veți consuma mai multă baterie.

3. Oprește Push Email – Settings > Mail , Contacts, Calendars > Fetch New Data
Cu ajutorul lui Push Email activat veți fi notificat la fiecare 15 sau 30 de minute când primiți câte un mail. Este de recomandat ca push email-ul să fie setat pe modul manual pentru a avea o baterie mai bună pe tot parcursul zilei.

4. Identifică bateriile care îți consumă cea mai multă baterie – Settings > General > Usage > Battery Usage
De când cu lansarea lui iOS 8, cei de la Apple au introdus setarea care te lasă să afli care dintre aplicațiile instalate de tine îți consumă cea mai multă baterie. Ar fi bine ca după ce foloșiți o aplicație, să nu uitați să o și închideți pentru că astfel vă veți menaja bateria.

5. Eliminarea lui Background App Refresh – Settings > General > Background App Refresh
Aplicațiile nu se vor mai putea conecta și updata automat în background imediat cum devin disponibile. Pe cât este de utilă pe atât consumă și multă baterie.

6. Restartul
Este indicat ca din când în când să mai dați și câte un restart la telefon. Restartul reprezintă unul dintre cele mai vechi trucuri în ceea ce privește tehnologia și se aplică foarte bine la smartphone-uri.

7. Resetarea setărilor – Settings > General > Reset > Reset All Settings
Nu vă gândiți că vă veți pierde datele sau conținutul din telefon. De fapt, vă veți întoarce la setările din fabrică ale telefonului.

8. Resetarea sistemului
Înainte de a vă apuca de resetarea sistemului trebuie să știți că veți pierde absolut tot din telefon. Pentru cei care folosesc iPhone acest proces va dura aproximativ 30 de minute și se face conectându-vă la iCloud > Settings > iCloud > Find my iPhone > Off > selectezi restore din iTunes.

smartphone-comparison-2013-2-0

COMANDA ACUM IPHONE 6 LA DOAR 3499 LEI DE LA EMAG

 


Poate te intereseaza si