Tehnologia a devenit un lucru atât de important încât nu mai poate lipsi din viața femeii moderne.

Pentru a fi în pas cu tehnologia, este recomandat sa instalezi pe smartphone-ul tau cateva aplicații care iti vor simplifica viata.

Iată câteva dintre cele mai utile aplicații în acest sens.

1. Clue
Cu ajutorul acestei aplicații îți vei monitoriza mai ușor perioada de ovulație, când urmează să ai probleme lunare sau când PMS-ul îți va da bătăi de cap. Aplicația a fost creată să te ajute să te pregătești pentru o sarcină, pentru menstruație  sau pentru schimbările de temperament pe care le ai în perioada sensibilă a lunii.

clue

2. Mypill
Această aplicație se adresează femeilor care folosesc anticoncepționale. Uneori , e greu să-ți amintești când trebuie să iei pastila. Mypill îți garantează că nu o să uiți.

 

Mypill3. Lose it
Ți-ai propus să slăbești?  Descarcă pe telefon aplicația Lose it, iar aceasta îți va contoriza aportul necesar de: carbohidrați, proteine, grăsimi, în funcție de vârstă, înălțimea, greutatea pe care o ai, dar și cea la care ți-ai propus să ajungi. Te ajută să îți planifici mesele și îți recomandă ce anume ar trebui să mănânci. Cu ajutorul ei vei primi informații despre exercițiile  pe care ar trebui să le faci pentru a slăbi mai repede.Lose it

 

4. Oliviera
Platforma de food delivery Oliviera te ajută să comanzi mâncare de la restaurantele din Bucureşti și alte magazine partenere. La fiecare comandă făcută aplicația o salvează, astfel că dacă ți-a plăcut la nebunie un fel de mâncare o poţi comanda mult mai rapid. Poţi salva meniurile preferate şi poţi afla în timp real cât mai ai de aşteptat comanda. Restaurantele partenere includ pizzerii, mâncare indiană, chinezească, mexicană şi un site de dulciuri.Olivera

 

5. Shopper
Cu ajutorului lui Shopper, vei întocmi liste de cumpărături în funcție de categoria de produse sau de magazin. În plus, aceasta memorează listele anterioare, astfel încât să îți poți da seama ce anume îți lipsește, ce s-a consumat și ce trebuie să ma cumperi.Shopper

6. FidMe
Această aplicație îți adună cardurile de fidelitate și cupoanele de reduceri într-un singur loc, salvându-te astfel de statul la coadă și cotrobăind prin geantă după ele.

Fidme

7. Pose
Este o aplicaţie de photo-sharing, care te întreabă câte ceva despre preferinţe tale în materie de modă, apoi te îndrumă către pagini care comercializează astfel de produse şi haine.Pose

 

8. Meteo – The Weather Channel Apps.
Femeile mereu trebuie să știe cum este și va fi vremea pentru a și cu ce să se îmbrace.  În general, unele telefoane vin cu aplicația de meteo preinstalată, însă dacă telefonul tău nu o are, îți recomandă să descarci The Weather Channel Apps.

the weather channel

9. Swarm
Dacă vrei ca prietenii tăi de pe Facebook, Twitter să știe localurile, barurile, restaurantele, cluburile și muzeele la care mergi, în timp real, îți poți instala această aplicație.

Swarm

10. Taxi
Depinde de ce firmă de taxi preferați. În general, toate firmele de taxi au mai nou aplicații mobile disponibile atât pentru Android cât și iOS.

taxi appCare dintre aplicații o consideri cea mai bună?

Poate te intereseaza si