Pentru 200 de dolari să iți cumperi o cameră care practic devine competiția directă a lui GoPro spunem noi că merită!

Compania taiwaneză HTC, a lansat zilele trecute o noua cameră, de tip acțiune pe piață cu care speră sa aibă succes în conditiile în care au un competitor deja matur, Go Pro. Camera este destul de “spartană” are o formă de periscop, nu are un display, ci doar carcasa lucioasă și în interior ul camerei propriuzisă plus două butoane.

Camera RE permite înregistrarea video la rezoluție full hd 1080p și poze la rezoluția de 16 MP. Înregistrarea imaginilor în slow-motion, este posibila cu camera Re, calitatea fiind 720p, HD.
Bateria disponibilă este de 920 mAh, poate inregistra pană la 1200 de poze sau 100 de minute de clipuri video.

Pentru că este o cameră de acțiune și în general de exterior, aceasta are un unghi larg, 146 de grade alaturi de cele mai noi tehnologii pentru stabilzarea imaginilor. Ideală și pentru momentele când mergeți la piscină sau mare, aceasta poate să funcționeze foarte bine și sub apă.

Dacă doriți să transmiteți imaginile în timp real, HTC și YouTube au facut deja un parteneriat prin care imaginile în timp real se pot transmite live direct pe YouTube. Legatura se face Wireless la telefonul cu Android sau iOS iar acesta practic suportă conexiunea la server și transmiterea de imagini.

Compania taiwaneză spune că oricine poate să folosească această cameră și este nevoie de un calculator sau mac.

Dacă prezetarea s-a facut acum 2 zile, camera RE o sa vină curând și pe piață, undeva aproape de perioada sărbătorilor de iarnă pentru 199 dolari în America și o să aibă 4 variante de culori. Pentru cei deja nerăbdători, aceștia deja pot să iși facă deja precomandă pe RECamera.com

Re Camera


Poate te intereseaza si