Taiwanezii de la HTC au lansat astăzi, HTC Desire Eye, un smartphone dedicat iubitorilor de fotografie.

Dacă până acum toate detaliile legate despre numele și specificațiile lui erau doar simple zvonuri, astăzi, HTC a lansat cel mai performant telefon din gama Desire – HTC Desire Eye.

În prezent, HTC Desire Eye dispune de cea mai performantă cameră de fotografiat care vine la pachet cu un software capabil să te localizeze în mijlocul imaginii, în cea mai bună postură pentru o realiza o imagine cu o claritate perfectă.

Pentru a realiza o astfel de fotografie, HTC Desire Eye a avut nevoie de o cameră frontală și una pe spate, ambele de 13 MP. Celor două camere performante li se alătură și senzorii BSI care captează imagini clare chiar și atunci când luminozitatea este scăzută. Ambele camere vin cu un flash dual-LED oferind tonuri de culori cât mai aproape de realitate, naturale, atunci când lumina din jur scade.

HTC Desire Eye vine dotat cu trei microfoane prin care ies sunete clare, fără zgomote de fundal atunci când folosești serviciul voce sau video.

HTC Desire Eye are calitățile perfecte care să îl mulțumească pe un viitor posesor cu bun gust și pasionat de fotografie – elegant dar în același timp și îndrăzneț, bicolor, rezistent la apă, care îți garantează o fotografie reușită din cel mai favorabil unghi datorită butonului de focalizare și captare în două etape, toate acestea folosind o singură mână

Noul model a celor de la HTC dispune de EYE Experience și Zoe, un procesor Qualcomm Snapdragon 801, BoomSound, display de 5,2 inch și conectivitate de mare viteză 4G, astfel încât oriunde ai fi, să poți să realizezi și să editezi cele mai bune cadre.

Poate te intereseaza si