Au fost cazuri când te-ai uitat în ograda celor cu Android și ți-ai dorit sa stochezi ușor prin cablul Usb în iPhone fișiere? Acum se poate și e chiar usor!

Pe lângă faptul că a transporta fișiere direct pe iPhone sau iPad e mult mai ușor, evident o să vă gândiți la un banal stick sau hard extern. Problema pe care o să o întâmpinați este șansa ca mediul de stocare sa fie pierdut sau uitat acasă. Dacă transporți datele direct pe iPhone/iPad, toate problemele dispar.

Ai nevoie de un cablu USB, un iPhone/iPad și aplicația gratuită, File Manager produsă de compania engleză, TapMedia și progamul iTunes pe computer/mac.

După ce aveți pregatite, toate cele mai sus specificate, porniti iTunes, selectati iPhone-ul/iPad-ul, mergeti in tabul Apps si selectati FileManager. Pasul urmator este sa faceți drag and drop, sau să dați drumul în acea fereastră fisierelor dorite să fie transferate pe iPhone.File Manager aplicatie

Fisierele acceptate:
Imagini, fișiere audio, fișiere video, documenente PDF, documente Word și Excel, arhive Zip și Rar.

Pașii cu transferul de fișiere, este la fel de simplu îndiferent de computerul pe care dorești să faci transferul, cel mai important element fiind iTunes.

Destul de util nu? Dacă ai o soluție mai bună, nu o ține doar pentru tine!

 

Poate te intereseaza si