Au apărut primele imagini înainte de lansare cu iPad Air 2.

A trecut aproape o lună de când cei de la Apple au lansat iPhone 6, iPhone 6 Plus, iar acum potrivit surselor oficiale vor mai organiza un nou eveniment dedicat iPad-urilor și Macbook-urilor.

Evenimentul va avea loc pe 16 octombrie și va fi dedicat tabletelor și laptopurilor Apple.

În prim plan vor fi  device-urile  din gama iPad, fiind aşteptate noi modele de iPad Air şi iPad Mini, care dispun de funcţii noi precum Touch ID. Mai mult ca sigur că şi hardware-ul intern al tabletelor va fi adus la zi, includerea unui procesor Apple A8 şi a co-procesorului M8 fiind probabil cele mai sigure presupuneri.

Tot atunci, ar putea fi lansat oficial noul sistem de operare Mac OS X 10.10 Yoesemite, pentru iMac și Macbook. O dată cu lansarea noului Mac OS, toate funcţiile de pe telefoane şi tablete care rulează de pe iOS 8,  vor putea fi îndeplinite şi pe un computer Apple.

Ca înaintea fiecărei lansări importante, pe internet apar zvonuri în legătură cu viitoarele specificații ale lui iPad Air 2 și cu sunt postate diferite poze care vor să fie noul model de iPad.

Specificații

ECRAN – mult mai subțire, laminat, cu o calitate net superioară a imaginilor

DESIGN – la acest capitol vom avea parte de mici modificări. Este vorba de modificarea butoanelor, difuzoalelor. Spre deosebire de iPad Air,  iPad Air 2 va fi mai subțire cu 0,5 mm. Noului model de iPad, cei de la Apple i-au eliminat butonul de Mute iar microfoanele au fost mutate în partea superioară, lângă cameră. Compania promite și o variantă aurie de iPad Air 2.

CAMERA – camera principală vine cu 3 MP în plus față de iPad Air, în total fiind 8 MP.

TOUCH ID – se pare că vor introduce un cititor de amprente care vor putea fi folosite și la Apple Pay.

Pe lângă toate acestea ( ecran, design, cameră, Touch ID), iPad Air 2 ar putea să vină cu 2 GB RAM și un chip A8X.

Dacă aceste specificații se vor adeveri, vom vedea pe data de 16 octombrie când este promisă lansarea oficială a lui iPad Air 2.


Poate te intereseaza si