Cu toate că au trecut ceva săptămâni de la lansarea lui iOS 8, mulți dintre posesorii de iPhone nu s-au obișnuit cu noul sistem de operare.

Așa cum vă spuneam într-un articol anterior, downgrade-ul de la iOS 8 la iOS 7.1.2 nu mai este disponibil.

Pentru a vă fi mai ușor de butonat iPhone-urile care rulează de pe iOS 8 ne-am gândit să vă oferim câteva sfaturi.

1. O dată cu lansarea lui iOS8, cei de la Apple au introdus funcția de a vedea care dintre aplicațiile instalate consumă cea mai multă baterie. Pentru asta trebuie să intrați la Settings > General > Usage > Battery Usage.

2. Pentru a scrie mai ușor mesaje este bine să vă instalați o tastatură terță – Fleksy, de exemplu. Pașii pe care îi aveți de urmat în instalarea unei astfel de tastaturi îi aveți în acest articol.

3. Cu toții cred că avem prieteni mai curioși din fire care aduci când pun mâna pe telefonul nostru, primul lucru pe care îl fac este să citească mesajele și să se uite prin poze. Dacă vei intra în Photos>Galerie și vei ține apăsat pe poză, mai nou, îți apar două opțiuni: copiere și ascundere. Selectând opțiunea ascundere, pozele îți vor apărea într-un folder numit Hidden (Ascuns).

4. Dacă ți se termină bateria și mai ai și ghinionul să ți se și fure telefonul, ai acces la opțiunea “send last location” și astfel vei afla unde era telefon când mai avea baterie.

5. Mai nou, prin iMessage poți trimite poze și filmulețe ținând apăsat butonul de cameră, fără să mai fi nevoit să ieși din aplicație.

6. Poți transforma iPhone-ul  într-un fel de mini desktop, minimalizând mailul pe care îl scrii și având acces și la inbox.

ios 8 lansare

 

 

 

Poate te intereseaza si