Odată cu intrarea pe piață a lui iPhone 6 și 6 Plus, telefoane cu display mult mai mare și deci competitiv cu cele de la Samsung, încep sa dea “bătăi de cap” vanzarilor telefoanelor Coreene.

Samsung logo

Lucrurile nu stau prea bine pentru producătorul de smartphone-uri Samsung, acesta a înregistrat în al treilea trimestrul din 2014 profituri mai mici comparabil cu anii trecuți. Acum cu lansarea noilor modele iPhone, Samsung o să aibă vanzări și automat profit si mai scăzut.

Potrivit Wall Street Journal, Samsung urmează să anunte o scadere de profit operațional trimestrial de până la 62 la sută, ceea ce ar putea fi al patrulea declin trimestrial consecutiv.

Pe lângă vanzarile tot mai bune ale celor de la Apple, producătorul Corean mai are de suferit și din pricina telefoanelor low cost, produse in China. Telefoanele Chinezilor sunt ieftine, și deci se pot compara cu modele mai ieftine produse de Samsung.

Un mare avantaj pe care îl aveau Coreeni era faptul că lansau telefoane mobile smart cu ecrane mari, lucru care nu a fost facut până anul acesta în Septembrie de Apple.Samsung Vanzari

Poate te intereseaza si