iPhone 6 este un adevarat hit pe piața telefoanelor mobile smart. Încă o funcție deosebită îl face cu adevărat aproape perfect.

Aplicația care face posibilă “pozarea” panoramică la 360 de grade, se numște Cycloramic. Aceasta este disponibilă în Appstore  și este disponibilă pentru noul model iPhone 6, dar și pentru frații mai mari iPhone 5S și 5. Aplicația funcționează destul de simplu, utilizează modulul de vibrare al telefonului și practic învârte telefonul la 360 grade.

În cazurile iPhone 5 și 5S, telefonul putea să fie utilizat direct pe o masă, sau orice suprafată dreaptă. La iPhone 6, lucrurile s-au schimbat. Acum aplicația Cycloramic, folosește pe lângă vibrațiile, încă un produs ce vine împreună cu telefonul în cutie. Banalul încarcator de priză, este folosit ca și stativ pentru a menține pe lateral telefonul aproape fix. Se recomandă ca suprafața pe care se utilizeaza telefonul și Aplicația Cycloramic să fie una lucioasă pentru a se putea mișca mai usor.

Aplicația, tehnic nu este deloc complicată. Cycloramic utilizează vibrațiile pentru a se mișca în sensul acelor de ceas și face mai multe poze, ce apoi sunt unite, apoi le unește și la final exportă o poză panoramică la  360 grade.

Prețul aplicației este modic, 1.99 dolari. Pentru aproape 7 lei, să poți face poze panoramice 360 de grade, zicem noi ca merită

Galerie foto Cycloramic:

 

Poate te intereseaza si