UTOK 500Q HD, smartphone-ul cu procesor Quad Core și cameră de 13 megapixeli, primește actualizare software de la Android Jelly Bean 4.2 la Android KitKat 4.4.

UTOK surprinde fanii tehnologiei prin smartphone-uri și tablete caracterizate prin specificații de top și accesibilitate. Printre modelele de succes se numără puternicele smartphone-uri Dual SIM UTOK 5008 și UTOK 500Q HD, UTOK 1010Q, cea mai subțire tabletă de 10.1 inch din gama și UTOK i700 , tabletă performanță cu procesor IntelA® Atom„. Pe lângă gamă performanță, UTOK aduce consumatorilor de tehnologie beneficii precum 5 ani garanție, filme, seriale și emisiuni gratuite timp de o luna, 100 de cărți incluse gratuit în fiecare tabletă și smartphone și acces la 25 de milioane de melodii timp de o lună.

Prin instalarea noii versiuni a sistemului de operare, utilizatorii UTOK 500Q HD au parte de de funcții precum un management îmbunătățit al aplicațiilor, ce duce la sporirea securității dispozitivului, multitasking mult mai rapid, grație optimizării memoriei RAM și a ecranului tactil ce răspunde comenzilor într-un timp mai scurt.

Grație actualizării Android KitKat 4.4, UTOK 500Q HD beneficiază de modul immersive, funcția prin care utilizatorii pot profită de afișarea full screen a informațiilor de pe ecran, cloud printing, afișarea controalelor multimedia pe lock screen, colecția emoji și de un design ce se aliniază noilor standarde Android.

Actualizarea modelului UTOK 500Q HD se poate face prin accesarea paginii http://utok.com/software, urmărind pașii solicitați de pagină și, ulterior, de către fișierele descărcate.

UTOK 500Q HD este unul dintre cele mai performanțe smartphone-uri din gamă, cu un procesor Quad Core, cameră de 13 megapixeli, ecran IPS de 5 inch și beneficii precum garanția extinsă la 5 ani, prin intermediul aplicației UTOK Now, conținut gratuit, timp de o luna, în aplicațiile Seenow și Zonga, 100 de cărți preinstalate, ce pot fi accesate prin aplicația Elefant eBooks Reader, precum și Getlokal, aplicația socială de going ouț.

500Q-HD-KitKat-1

Poate te intereseaza si