Apple se pregătește de lansarea noului model de iPad.

A trecut aproape o lună de când cei de la Apple au lansat iPhone 6, iPhone 6 Plus, iar acum potrivit surselor oficiale vor mai organiza un nou eveniment dedicat iPad-urilor și Macbook-urilor.

Evenimentul va avea loc pe 16 octombrie și va fi dedicat tabletelor și laptopurilor Apple.

În prim plan vor fi  device-urile  din gama iPad, fiind aşteptate noi modele de iPad Air şi iPad Mini, care dispun de funcţii noi precum Touch ID. Mai mult ca sigur că şi hardware-ul intern al tabletelor va fi adus la zi, includerea unui procesor Apple A8 şi a co-procesorului M8 fiind probabil cele mai sigure presupuneri.

Tot atunci, ar putea fi lansat oficial noul sistem de operare Mac OS X 10.10 Yoesemite, pentru iMac și Macbook. O dată cu lansarea noului Mac OS, toate funcţiile de pe telefoane şi tablete care rulează de pe iOS 8,  vor putea fi îndeplinite şi pe un computer Apple.

Conferința de lansare a lui iPad Air 2 va avea loc în campusul Apple din Cupertino, Apple urmând a trimite în perioada imediat următoare invitațiile pentru eveniment. Se preconizează ca iPad Air 2 va ajunge pe piață la aproximativ o săptămână după lansarea oficială.

ipad air 2

 


Poate te intereseaza si