iPhone 6 versus Samsung S5 și Htc One M8 Cine e mai...

iPhone 6 versus Samsung S5 și Htc One M8 Cine e mai rapid?

13

Au fost multe comentarii negative legate de specificațiile lui iPhone 6, dar iată că acesta este cel mai rapid telefon.

Cele mai cautate telefoane în momentul acesta pe piața smartphone-urilor sunt iPhone 6, Samsung S5 si HTC M 8. Multi au spus că noul iPhone 6 are doar 100 de mhz (Dual-core 1.4 Ghz)  în plus la frecvența procesorului și prea putin ram, 1 Gb, lucru perfect adevărat.

Mai jos, avem un exemplu, între iPhone 6, Samsung S5 si HTC One M8, probabil cele mai cerute telefoane de pe piață. Aceste telefoane au rulat pe rând aceleiași aplicații iar la final avem rezultatele.

Exact cum ziceam mai sus, performanțele procesorului și a ram-ului au dovedit că optimizarea la maximum a acestora, poate duce la rezultate mai bune.

iPhone 6 vs Samsung S5 vs Htc One M8

Testele nu au fost complicate, acestea au fost practic bazate pe: timpul de încărcare a aplicațiilor și funcția de multitasking, atunci când toate aplicațiile rulează.

Rezultatele pentru încarcare a 30 de aplicații și apoi multitasking între acestea:

iPhone 6 – 1 minut și 55 de secunde
Samsung S5 – 2 minute și 58 secunde
HTC One M8 – 2 minut și 09 secunde

Iată specificatiile strict ram și procesor ale competitorilor:

Samsung S5 – quad-core 2.5 GHz + 2 GB ram
HTC One M8 – quad-core 2.3 GHz + 2 GB ram
Traim perioade în care numărul contează, la fel a fost și la aparatele foto. Numărul megapixelilor pur și simplu stăteau la baza unei decizii de a lua sau nu un aparat foto. La telefoane, lucrurile nu stau chiar așa. Alegi un telefon bine optimizat, în cazul de față iPhone 6, dacă dorești performanțe ridicate însă și plătești pentru asta!

Poate te intereseaza si

Statistici