Orange oferă Samsung Galaxy Note 4, compatibil cu tehnologia 4G+, la precomandă în magazinul online.

Clienții Orange pot achiziționa la precomandă telefonul Samsung Galaxy Note 4 disponibil în magazinul online la prețul de 289 euro alături de un abonament Panteră 41 și vor primi cadou o husă neagră S-View compatibilă, în limita stocului disponibil. La finalul lunii octombrie 2014 telefoanele vor fi prezente şi în magazinele Orange alături de accesorii dedicate, precum huse S-View și Wallet în diverse culori, și de o gamă diversă de accesorii universale (încărcătoare, carduri de memorie, căști audio, căști Bluetooth, etc.). În plus, cei care aduc în magazinele Orange un smartphone vechi atunci când intenționează să achiziționeze un telefon 4G beneficiază de o reducere în valoare de 40 până la 200 euro prin Buy-Back 4G.

Orange continuă să ofere clienților cele mai noi tehnologii. Astfel, din 18 septembrie Orange oferă acces la viteze de până la 300 Mbps în toate abonamentele Panteră și Colibri 25 prin tehnologia 4G+. Clienții pot alege unul dintre device-urile compatibile 4G+: Samsung Galaxy S5 4G+, Samsung Galaxy Alpha 4G+, Samsung Galaxy Note 4 sau modemul Air Net 4G+ E5786. În prezent, tehnologia 4G+ este disponibilă în 6 orașe din țară: Brașov, București, Cluj-Napoca, Galați, Iași și Timișoara.

Pentru a-și proteja investiția de situațiile neprevăzute Orange recomandă clienților să opteze pentru o asigurare pentru tabletă sau smartphone în primele 30 de zile de la achiziţie.

Galaxy Note 4 (3)

Poate te intereseaza si