Apple a pornit un program de înlocuire gratuit a bateriei iPhone-urilor 5.

Toate iPhone-urile 5 vândute în perioada septembrie 2012 – ianuarie 2013 vor beneficia de schimbarea bateriei gratuit, deoarece aceștia au stabilit că un procentaj foarte mic de iPhone 5 pot manifesta brusc o durată mai mică de funcţionare a bateriei sau necesită o încărcare mai frecventă a acesteia.

Dacă la începutul derulării programului, Apple refuza să schimbe bateriile iPhone-urilor care  aveau ecranele schimbate service-uri  care nu erau autorizat de către ei, acum regulile s-au mai schimbat și aceștia schimbă bateria gratuit la toate telefoanele care manifestă aceste simptome şi îndeplinesc cerinţele de eligibilitate.

Pentru a vedea dacă iPhone-ul vostru îndeplinește cerințele de eligibilitate Apple trebuie să intrați aici.Apple Iphone 5 Baterie

Pasul 1 – Trebuie să afli numărul de serie al iPhone-ului tău.

Pentru asta intri în Setări – General – Informații – Număr serial.

Pasul 2 – Verifici dacă nr de serie se află pe lista iPhone-urilor cu probleme.

pas 2

Pasul 3 – Trebuie să găsești un furnizor Apple autorizat care să poată să îți schimbe baterie.

Pentru asta intri aici, adaugi adresa ta iar cei de la Apple îți vor genera cele mai apropiate service-uri autorizate Apple.

pas 4

Pentru București, indiferent de zoua în care te afli, singurele service-uri autorizate Apple sunt: iSTYLE, NOUMAX, CORDON ELECTRONICS.

 


Poate te intereseaza si