Noul smartphone Samsung Galaxy Alpha, care redefinește modul în care arată smartphone-urile Samsung Galaxy, prin marginile metalice și designul elegant, este disponibil în magazinele partenerilor de pe piața locală.

Samsung Galaxy Alpha vine cu margini metalice, colțuri rotunjite elegant și o carcasă plăcută la atingere. Experiența de utilizare este completată de greutatea redusă și grosimea mai mică de 7mm, care face din Galaxy Alpha unul dintre cele mai subțiri telefoane din seria Galaxy. Elementul cheie al Galaxy Alpha – metalul – este definit de eleganță, rezistență, finețe și durabilitate, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a-și exprima stilul unic, fără a sacrifica, însă, funcționalitatea.

Samsung Galaxy Alpha este disponibil într-o gamă variată de culori – Charcoal Black, Dazzling White, Frosted Gold, Sleek Silver și Scuba Blue – pentru ca noul smartphone să fie accesoriul perfect, indiferent de stil.

Echipa de cercetare și dezvoltare a Galaxy Alpha a conturat meticulos telefonul, prin rama autentică de metal și colțurile curbate delicat, pentru a asigura o calitate superioară a produsului. Metalul este un material ce conferă eleganță, suplețe și totodată rezistență produselor. Datorită acestor proprietăți, metalul este folosit şi de designeri pentru crearea unor obiecte moderne, captivante.

Galaxy Alpha_gama culori

 

Pe lângă design-ul elegant, Samsung Galaxy Alpha le oferă utilizatorilor și tehnologia de ultimă generație pe care aceștia o așteaptă de la dispozitivele Galaxy. Noul smartphone vine echipat cu un ecran HD Super AMOLED de 4,7 inci, dar și o cameră avansată HDR.

De asemenea, Galaxy Alpha aduce și funcțiile inovatoare și deja cunoscute de pe celelalte dispozitive de top Galaxy, cum ar fi posibilitatea de scanare a amprentei prin Finger Scanner sau modul Ultra-Power Saving, care reduce consumul bateriei în cazuri de urgență.

De asemenea, Galaxy Alpha ține cont și de nevoia utilizatorilor de a se menține în formă, integrând funcția S Health, care oferă mai multe instrumente pentru fitness, precum pedometru, istoricul dietelor și exercițiilor, dar și senzorul prin care pot afla ritmul cardiac. Pentru a completa un stil de viață activ, Galaxy Alpha se poate conecta cu cele mai noi dispozitive Samsung Gear Fit, Gear Live și Gear 2, oferind mai multă libertate de mișcare şi conectivitate.

Poate te intereseaza si